Juventus svečano najavio, iz Rome reagovali: Ovo ne treba vidjeti!
(Foto: Printscreen) Novi Juventusov fan shop "nikao" je na nekih 5-6 kilometara od svetinje rimskog fudbala - stadiona Olimpico

Stara dama "zauzima teritoriju"

Juventus svečano najavio, iz Rome reagovali: Ovo ne treba vidjeti!

Roma i Juventus sigurno nisu najveći rivali u Italiji, ali to ne znači ni da među ovim klubovima, a pogotovo njihovim navijačima, cvjeta ljubav.

Juventus je najpopularniji klub u Italiji i sigurno najpopularniji italijanski klub u svijetu, a od kada je Cristiano Ronaldo stigao u Torino, dresovi Stare dame sa njegovim brojem se jako kratko zadržavaju u prodavnicama.

Stara dama je sada odlučila proširiti svoju mrežu oficijelnih "fan shopova", a posljednji od njih je nikao u samom centru Rima, nedaleko od Piazza della Repubblice.

"Da li ste u Rimu? Ne zaboravite posjetiti našu novu prodavnicu", poručili su iz Juventusa na svom Twitteru, ali je admin Rominog naloga brzo reagovao i podijelio ovaj tweet uz komentar: "Konačno, nešto u Rimu što stvarno ne trebate vidjeti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jasno je šta misle u Romi o novoj lokaciji Juventusovog fan shopa...

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

vence
I pukose reklamu za 370 hiljada ljudi barem :)
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi