Juventus večeras dobija novu "desetku"
Foto: EPA

Bernardeschi dogovorio transfer

Juventus večeras dobija novu "desetku"

M. Šljivak

Nakon što je postalo jasno da će Mattia De Sciglio postati novi član Juventusa, prvak Italije bi do kraja dana mogao završiti još jedan veliki posao.

Kako navodi poznati italijanski novinar Gianluca Di Marzio, novi član Stare dame bi mogao postati i 23-godišnji krilni fudbaler Federico Bernardeschi.

Pregovori Bianconera s mladim fudbalerom traju već dugo i dogovor je veoma blizu realizacije, pa bi Bernardeschi do kraja dana trebao postati član Stare dame.

Juve je ovom sjajnom fudbaleru ponudio i legendarnu "desetku", koju je posljednji nosio Paul Pogba.

Fiorentina bi za Bernardeschija trebala inkasirati oko 40 miliona eura uz dodatne bonuse, a Juve će Bernardeschiju sigurno biti veliki izazov, najveći u dosadašnjoj karijeri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pored Fiorentine, gdje je i ponikao, 23-godišnji fudbaler je nastupao i kao posuđen igrač u ekipi Crotonea.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti