Juventus za Salaha spremio 200 miliona eura?
Trenutni rekord je transfer Neymara iz Barcelone u PSG, koji je iznosio 222 miliona eura, a na drugom mjestu je prelazak Mbappea iz Monaca u PSG vrijedan oko 180 miliona eura.

Sprema se veliki transfer

Juventus za Salaha spremio 200 miliona eura?

Esmer Oštraković

Čini se kako se Juventus sprema još jedan senzacionalan transfer, jer su spremni da dovedu Mohameda Salaha i to za ogroman novac.

Engleski novinari tvrde da u Juventusu žele da prodaju Dybalu, te da umjesto njega svoj tim pojačaju sjajnim Salahom kojeg će platiti oko 200 miliona eura.

Ipak, Salah neće biti nimalo jeftin. Ukoliko dođe do transfera, on će postati drugi najskuplji igrač svih vremena.

Trenutni rekord je transfer Neymara iz Barcelone u PSG, koji je iznosio 222 miliona eura, a na drugom mjestu je prelazak Mbappea iz Monaca u PSG vrijedan oko 180 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Salah ima iskustvo igranja u Italiji, jer je nastupao za Romu. Upravo iz Rome je stigao u Liverpool, u kojem je odigrao 86 utakmica i postigao 64 gola i upisao 24 asistencije. Isti broj asistencija imao je i u Romi, u kojoj je u 83 odigrane utakmice postigao 34 gola. Njegov transfer Liverpool je platio 50 miliona eura.

Juventus je svoj rekordni ulazni transfer ostvarila prošlog ljeta kada su za 100 miliona eura doveli Cristiana Ronalda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Dosta je bas bilo provala na ovom portalu, ali ovo je smace, ovo se ni 29 februara nece desiti,mozda 30.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi