Stara dama se ne zaustavlja: Slijedi novi sjajan transfer Juventusa, pojačat će "rak ranu" ekipe

Već je stigao Dušan Vlahović

Stara dama se ne zaustavlja: Slijedi novi sjajan transfer Juventusa, pojačat će "rak ranu" ekipe

Admin Čaušević

Dušan Vlahović neće biti jedino zvučno pojačanje Juventusa u zimskom prijelaznom roku. 

Juventus je u petak ozvaničio transfer vrijedan 70 miliona eura prema kojem je Vlahović sa Starom damom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine.

Italijanski mediji su ubijeđeni da će u preostalim danima prijelaznog roka Bianconeri će pojačati i vezni red, "rak ranu" torinskog kluba.

Sky Sport izvještava da je Juventus već pronašao dogovor sa agentima Denisa Zakarije, odličnim veznjakom Borussije Moencengladbach.

Stara dama je ponudila pet miliona eura plus dva miliona bonusa, dok njemački tim traži između sedam i osam miliona pa su u torinskom klubu optimistični po pitanju realizacije ovog transfera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zakaria za Borussiju igra od 2017. godine, standardan je reprezentativac Švicarske. Ugovor mu ističe na kraju sezone te je njemački klub praktično primoran da ga proda.

U međuvremenu dolazak Zakarije bi značio i odlazak nekih igrača. Dejan Kuluveski je blizu Tottenhama, a Rodrigo Bentancur Aston Ville.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
Valjda ne ostane na rijecima samo
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi