Izjava Vlahovićevog agenta razbjesnit će sve u Firenci

Ristić dao zanimljiv komentar

Izjava Vlahovićevog agenta razbjesnit će sve u Firenci

E. Ganibegović

Konačno je završena saga oko Dušana Vlahovića i on je postao novi fudbaler Juventusa.

Srbijanski napadač jučer je predstavljen u novom klubu, a u Firenci se idalje ne mire s tim da im je najbolji igrač otišao u rivalski Juventus.

Njihove ionako uzavrele emocije dodatno će podgrijati izjava Darka Ristića, Dušanovog agenta, koji je rekao da za njegovog klijenta ni u jednom trenutku nije postojala dilema oko toga gdje će nastaviti karijeru.

"Za Dušana nije postajala dilema nijednog trenutka. Želio je samo u Juventus. Jednostavno nije mogao da odoli šarmu tog kluba", rekao je Ristić.

"Trenutno nemamo sjajnu sezonu u Seriji A, ali Dušan zna da je forma prolazna, a klasa vječna. Napravio je pametan potez i pridružio se timu, koji će sigurno u godinama koje dolaze dominirati i u Italiji i na Starom kontinentu", saopštio je Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dušan Vlahović je potpisao do ljeta 2026. godine i već je zadužio dres s brojem 7.

Ove sezone je za Fiorentinu Vlahović postigao 17 golova u Seriji A, a debi za Juventus očekuje ga 6. februara protiv Verone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Marco_Materazzi
Hahahah samru djubrentusa, gotovo je njihovo, mogli su sa sudijama dok Inter i Milan se nisu malo pojacali. Vise nista nece osvojiti do sledece krize milanskih velikana!
1 7
axel42
Čuj oni dominirati na starom kontinentu? Zbog Vlaha, mislim Vlahovića?? E teško se ostalima u Evropi ako je ovaj taj koji će im donijeti prevagu.
7 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi