Juventusov današnji meč bi se lako mogao odgoditi, iako nije riječ o koronavirusu

Teški vremenski uslovi

Juventusov današnji meč bi se lako mogao odgoditi, iako nije riječ o koronavirusu

Edmir Škorić

Od 18 sati planiran je duel Bologne i Juventusa u okivru 18. kola italijanske Serije A.

Ono što bi moglo da predstavlja veliki problem jeste velika magla u Bologni, pa je pitanje hoće li se i kako uopšte odigrati duel na Dall'Ari.

Jedan od italijanskih novinara objavio je ovu fotografiju sat vremena prije početka meča, ali za sada nema nagovještaja da će se isti odgoditi.

Ipak, ako se vremenske prilike ubrzo ne poprave, nije isključeno da se duel otkaže ili barem vremenski pomjeri jer je vidiljivost skoro nemoguća i to bi za igrače predstavljalo ogromne probleme.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednjih dana je širom Evrope otkazano dosta mečeva, uglavnom u Engleskoj, ali zbog koronavirusa, dok bi duel Bologne i Juventusa mogao da bude otkazan zbog vremenskih (ne)prilika.



Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

irnes4
7 udaraca u okvir ,sljedeca tekma jos jaca
1 1
Dzematlija
Nece sudija vidjeti da je Morata u ofsajdu :P
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi