Juventusu transfer ponovo zavisi od Milika
Foto - EPA

Ponavlja se situacija kao sa Džekom

Juventusu transfer ponovo zavisi od Milika

M. Šljivak

Torinski Juventus nije uspio da angažuje Edina Džeku jer Arkadiusz Milik nije mogao da se dogovori oko određenih detalja sa ekipom Napolija iz koje je trebao otići u Romu.

Stara dama je dugo čekala Džeku. Ipak, kako Milik i Napoli nisu uspjeli da se dogovore Juve se okrenuo Alvaru Morati i završio je transfer jako brzo.

Ipak, još jedan transfer će Juventusu sada zavisti od Poljaka. Bianconeri sada žele dovesti Moisea Keana iz Evertona kao rezervnog napadača i čekaju rasplet između Milika i tima sa Goodisona.

Everton je zainteresovan za dovođenje poljskog napadača. Spremni su da ga dovedu, ali on je i dalje u problemu sa Napolijem i ne želi da plati određene penale za koje ga terete u rukovodstvu kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kean je sada na čekanju. Od Milika će sve zavisiti i vidjet ćemo hoće li Juve zbog poljskog napadača ponovo ostati bez planiranog pojačanja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi