4

Komentari (4)

Ecosport
Gaynaldo će sad tražiti da ode u Bayern da osvoji LP. U bilo kojem drugom klubu to neće moći jer on sam ne može pomoći timu. Ništa nije bolji od ostalih napadača u Evropi, tako da nije pojačanje za bilo koji klub. Možda jeste pojačanje sa finansijske strane jer bi na kuravi zaradili.
Krosteutegurovic
To sigurno žene pričale u brijačnici pa oni čuli
Mahatma.Barbie
I kad je Ronaldo izjavio da bi volio nastaviti karijeru u PSG-u? Vi novinari sa sportsport.ba vjerovatno pratite neke troll stranice gdje se ljudi šale i izmišljaju raznorazne gluposti. I onda to objavljujete kao prave vijesti. Počnite raditi kao pravi sportski portal, počnite objavljivati članke potkrijepljene pravim i istinitim činjenicama.
AmarSahin
Pa jeste li prije 5 minuta napisali da je direktor Juventusa rekao da Ronaldo ostaje....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.