Pojačanje u odbrani

Kabak na pragu Milana

3

Komentari (3)

nono
Po svemu sudeči potpuno si u pravu !! Čisti zelenaši koje samo profit zadovoljava- kupi najeftinije i pod imenom i autoritetom imen Milana prodaj što skuplje ! Nažalost to če se dobit od glavu klubu i nama navijačima a za fond manje više mi je svejedno !!
Salence
mjere do kud je Schalke spreman spustiti cjenu,iz sedmice u sedmicu tonu sve dublje.Nikad još Milan nije bio ovoliko"štedljiv".Sad odlučuje lihvarski fond o kupovinama i prodajama,vode se profitom ne fudbalom.Da su vlasnici kluba mrvu zainteresiraniji,samo mrvu,sad kad je Milan prvi na tabeli pred božić investirali bi u po jednog igrača po liniji.I taj novac bi kasirali na ljeto u LŠ.Ako ikad---sad da potvrde interes i dobar rad kluba.Lično,mislim da je Elliot Fond (lihvarsko udruženje)ogroman problem koji je zadesio Milan.Osuđeno na propast
nono
Nešto mi se previše razmišljaju, tako da bi lako mogli i pogriješit s odlukom
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti