Dobro poznato ime u bh. sportskoj javnosti: FK Velež dobio novog golmana

Kačavenda potpisao

Dobro poznato ime u bh. sportskoj javnosti: FK Velež dobio novog golmana

E. Škorić

Luka Kačavenda, koji je stavio potpis na ugovor do kraja sezone 2021/22, novi je golman Veleža.

Luka Kačavenda rođen je 01.11.2001. godine u Prijedoru. Prve fudbalske korake napravio je u FK Rudar Prijedor, a jedan dio omladinskog staža odradio je u Vojvodini i Partizanu, nakon čega se opet vratio u Rudar.

Prošao je sve omladinske selekcije Bosne i Hercegovine, a bio je standardni član kadetske reprezentacije koja je igrala Evropsko prvenstvo. U redove Veleža dolazi iz FK Olimpik.

“Drago mi je da sam dobio priliku da postanem član kluba sa velikom tradicijom kao što je Velež. Siguran sam da je ovo idealna sredina za moj dalji razvoj i napredak. Na meni je da svojim ponašanjem, radom i zalaganjem opravdam ukazano povjerenje”, izjavio je Kačavenda.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

vedo_os
Nemojte ga blizu omladinskog pogona
12 1
lord.boba
Mozda grijesim, ali sta je ovo, kakva su ovo pojacanja, bolje izdvojit pare za jednog dobrog nego 5 polovnih. Razumijem da se pravi stadion ali ulozi u 4 5 POJACANJA, prodjes 2 pretkola u Evropi i vratis ulozeni novac.
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi