29

Komentari (29)

2323
Pravi potez Uprave..mladi reprezentativac..perspektivan koji ce se veoma brzo izboriti za prvog golmana...samo naprijed ..
Mackintosh
Topli brat dosao u svoju sredinu
Belajsuz1989
Ovo sto se radi je veoma pametno.Zadrzava se ekipa koja se vec dokazala ali se siri "roster" da ne bi jedni te isti iznosili teret.Velezu ne trebaju zvijezde jer imaju timski duh i karaker,a svako dovodjenje ovako mladih igraca moze se profitirati.Normalno da je nemoguce uvijek "potrefiti" sa transferima i da ima fula ali su se dosad dokazali i treba im vjerovati.Forza Velez
rodjak
jeste da mu prezime i nije neko aman bas ;) ,ali momak je dobar golman i perspektivan i treba mu dati podrsku.Dobrodosao Luka
VelikiMislilac
Dobro sve ok, ali bi nam Ramić iz TC valjo, ode u Slobodu. Sloboda odlicno radi ovaj prelazni.
user1583752673
Ako je isti rodjo mu odmaknite ga od kadeta
lord.boba
Mozda grijesim, ali sta je ovo, kakva su ovo pojacanja, bolje izdvojit pare za jednog dobrog nego 5 polovnih. Razumijem da se pravi stadion ali ulozi u 4 5 POJACANJA, prodjes 2 pretkola u Evropi i vratis ulozeni novac.
Higi
Grijesis prijatelju grijesis . Sta hoćeš da dovedes sad golmana i das mu platu 3 puta vecu nego Bogdanovicu? On je tu kao mladi golman koji nam treba radi U21 novog pravila ,a momka ima potencijala da napreduje i napravi nesto veliko. Zar vise niste shvatili da nije politika kluba dovodit neke ''igracine" da nam uzimaju 20-25.000 mjesecno i samo sebi stvoriti financijski problem . Sta kenjate na svakog novog igraca . Ko je god dosao odma strucnjaci napadaju. Kakav je bio Radovac prije dolaska? - "propala mu karijera" -"da ista valja u Grckoj ne bi u nas igro" -"ima problema u glavi nema nista od njega" Pruzi podršku ko god da dodje, napravili smo nemoguce nakon 33 godine , valjda sad trebamo imati povjerenja u Feđu i UO.
user1599677620
Dobar je ovo gloman
Manager
Ovo je U-21 igrač(golman) a pri tome i perspektivan, Velež svakako ima prvog golmana.
lord.boba
Ma znam sve za U21, znam da trenutno niko nazalost nema iz omladinskog pogona ko bi ozbiljno konkurisao za prvi tim, ali opet sam misljenja da treba neko malo iskusniji. A sto se tice Fedje, igraca i uprave sve pohvale. Ne smijemo ni sumnjati u njih iskreno.
dam
Upitaj Mirsu Rahimica, zvani Pićka dubravska, sto nema pojacanja.. hoce mirso Riolu da glumi
Grohot
Bosnjak1189
Da nije bilo picaka dubravskih ( Rahimica i Hasica) ne bi bilo ni Veleža jer su ga veliki mostarci bili doveli na ivicu gašenja.
admirmo
Poserem ti se u usta smradu jedan
sredzovic
Sve je ovo tanko.Od početka transfera nismo doveli kvalitetnog igrača za Evropu jer neće uprava da izdvoji lovu.
Sarajevoboy
To ste govorili i za one što su do sad dolazili.. opušteno druže, ovo je sve taktika jer klub od dolaska nove uprave sve radi taktički i ide mu.
sredzovic
Mi već imamo odličnu ekipu ,ali par novih pojačanja nisu uopšte toliko jaki.Sve su ovo prosječni igrači i ne puno možda nikako bolji od postojećih u klubu.Uglavnom dobro došli svi koji dođu ali nisu ovo igrači za Evrope.
Higi
Izdvoji je ti zlatni sponzoru , da vidimo koga ces ti dovesti. Nabroji nam dvojicu da vidimo o cemu pricas ...
sredzovic
Neka nama ove temeljne ekipe,samo da ih povrede zaobiđu a ovo novo ...daj Bože da ne griješim.Žìvi bili pa vidjeli.
Manager
@sredzovic Ovo je U-21 igrač(golman) a pri tome i perspektivan, Velež svakako ima prvog golmana.
sportskenovosti
Je li ovo onaj pop!?
Brazuka
Majka ga ne zna
vedo_os
Nemojte ga blizu omladinskog pogona
thekupus
to je drugi kačavenda hahahah
starmac
Bravo sine!Dobro nam došo ROĐENI.
rodjeni95
Dobrodošao među rođene Luka
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.