Kad prije? Malcomu se već u januaru smiješi transfer kakav nije očekivao

Brazilac na izlaznim vratima Nou Campa

Kad prije? Malcomu se već u januaru smiješi transfer kakav nije očekivao

Teme:

Brazilski napadač Malcom mogao bi već u januaru napustiti Barcelonu, tvrde španski mediji.

AS piše da je 21-godišnji ofanzivac na meti nekoliko klubova iz kineske Superlige, koji su za njegovo dovođenje Barceloni spremni platiti oko 70 miliona eura.

Malcom je u Barcelonu stigao prije manje od godinu dana u kontroverznom transferu iz Bordeauxa, a tada je plaćen 41 milion eura što znači da bi Katalonci mogli zaraditi gotovo dvostruko više nego što su u njega uložili prije svega nekoliko mjeseci.

Iako se radi o veoma dobrom fudbaleru, zbog konkurencije u Barceloni je Malcom za sada odigrao samo 128 minuta za svoj klub u La Ligi i Ligi prvaka i to kombinovano na sedam utakmica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Jedini gol koji je postigao u susretu sa Interom (1:1) na Meazzi, kada se u strijelce upisao odmah po ulasku u igru u finišu susreta.

Top Komentari

gumenakita
Tip ce potpisati u Kini a nakon godinu dana ce plakati i moliti da ga uzmu nazad,kao i mnogi drugi.
5 1
Babo
Ma novinarske gluposti! Nije Wanda izbacila sliku ima 2 dana pa se o jadu zabavili nemaju materijala za štampu hahahahah koji klocevi ocm !!!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi