Reakcija Valverdea na žrijeb: Njih smo željeli izbjeći...

U Barci zadovoljni

Reakcija Valverdea na žrijeb: Njih smo željeli izbjeći...

Današnji žrijeb u Nyonu je u osmini finala Lige prvaka, između ostalih, upario Barcelonu i Lyon, a Katalonci su očigledno zadovoljni protivnikom kojeg su dobili.

Barcelona je tako izbjegla Liverpool, a trener ekipe sa Nou Campa nije mogao biti sretniji zbog toga.

Ipak, neće Barca imati lak zadatak ni protiv Lyona, mlade ekipe koja igra "atomski" fudbal i koja je u grupnoj fazi protiv Manchester Cityja pokazala da se može nositi i sa najvećima.

"Zadovoljni smo žrijebom za osminu finala. Željeli smo izbjeći rivala kao što je Liverpool, aktuelni viceprvak Evrope", poručio je danas Valverde, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Sa Lyonom neće biti lako, jer je to ekipa koja je imala dovoljno kvaliteta da se takmiči za prvo mjesto u grupi sa Manchester Cityjem".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi