Kada bi United u ovoj postavi igrao sljedeće sezone, navijači bi prodavali auta da kupe kartu

Bio bi to Dream team

Kada bi United u ovoj postavi igrao sljedeće sezone, navijači bi prodavali auta da kupe kartu

Navijači Manchester Uniteda već šest godina pate.

Otkad je klupu ovog kluba napustio legendarni škotski stručnjak Sir Alex Ferguson, United ne liči na onu ekipu koja je u njegove vrijeme osvajala premier lige, lige prvaka itd.

Sljedeće sezone klub će ponovo igrati Evropa ligu, ali bez obzira na sve Crveni đavoli ne gube na popularnosti i otočkim medijima su i dan danas glavna tema.

Tako pred početak svakog prelaznog roka imamo priliku pročitati na desetine transfer špekulacija koje se vežu uz United. Otočki mediji brojne igrače povezuju sa dolaskom u Manchester United, ali navijači ovog kluba su ipak svjesni da će se rijetko koji od tih transfera zaista i moći realizovati.

Klub će igrati Evropa ligu pa samim tim nije toliko interesantan ovog ljeta velikim fudbalskim zvijezdama. Zbog toga će se navijači ponovo morati zadovoljiti skromnijim igračkim kadrom.

Koliko se fudbalera povezuje sa Unitedom najbolje pokazuje podatak da se može sastaviti čitav tim od tih igrača. Moramo priznati da bi ta ekipa bila jedna od najboljih, barem po imenima, koja se ikada pojavila na zelenom travnjaku, a ako pitate one malo realnije navijače Uniteda, oni bi bili zadovoljni i kada bi se barem dvojica iz ove postave na ljeto priključila timu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U nastavku pogledajte kako bi ekipa Manchester Uniteda sastavljena od novinarskih špekulacija izgledala:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nemozetako
Nema sanse da mozete doveati ni pola njih a kamoli sve. Treba vam budzet od preko milijardu
7 0
HariS1110
Wan Bissaka im je jednio realna opcija ovdje :D
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi