Prljava igra Raiole u kojoj Manchester United služi samo za izvlačenje što više novca

Nije mu prvi put da to radi

Prljava igra Raiole u kojoj Manchester United služi samo za izvlačenje što više novca

Endin Čaušević

Iako je Mino Raiola dobio zabranu na tri mjeseca za poslove u najjačim evropskim ligama jasno je da on vodi glavnu priču u pregovorima igrača koje zastupa.

Prije svega tu se najviše misli na mladog holandskog defanzivca Matthijsa de Ligta koji se nalazi na meti nekoliko evropskih velikana. De Ligt se najviše povezuje s Barcelonom, ali tu se uključio i Manchester United.

Iako se činilo da nema dileme i da će De Ligt karijeru nastaviti u katalonskom klubu prije nekoliko dana pojavile su se informacije da je Manchester Untied ponudio mnogo više novca i da će na kraju završiti na Old Traffordu.

Međutim, španski mediji vjeruju da je to samo igra njegovog menadžera Mine Raiole koji pokušava na sve načine da izvuče više novca za svog igrača, ali i za sebe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo je objavio da je Raiola u sve uključio Manchester United iako engleski klub nije ni slao ponude za De Ligta. Svima je jasno da Raiola pričom kako United nudi odličnu ponudu želi da natjera Barcelonu da ponudi što više novca za 19-godišnjeg defanzivca.

To nije prvi put da se ovakvim radnjama služi ovaj menadžer koji je na sličan način izvukao ogroman novac iz mnogih evropskih klubova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Ovaj covjek je veliki prevarant
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi