Kada će Messi donijeti konačnu odluku o karijeri?
Foto - EPA

Izbor predsjednika je jako bitan

Kada će Messi donijeti konačnu odluku o karijeri?

Midhat Šljivak

Lionel Messi je nakon velike drame odlučio da ostane u Barceloni.

Iako je zatražio da ga klub oslobodi obaveza kako bi karijeru mogao nastaviti negdje drugo, Messi je nakon silnih rasprava na kraju odlučio da ostane u Barceloni barem do ljeta 2021. godine.

Ne zna se međutim još uvijek da li će Argentinac karijeru i završiti u redovima katalonskog velikana. Messi je bio jasan da nema namjeru da više sarađuje sa aktuelnim predsjednikom Josepom Marijom Bartomeuom, ali je na to primoran dok je ovaj u klubu.

Bartomeu će vjerovatno otići nakon predsjedničkih izbora koji će se održati u martu naredne godine, a upravo će nakon toga Leo odlučiti šta će biti sa njegovom karijerom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On će razgovarati sa novim predsjednikom, želi vidjeti kakav projekat mu nudi, ali prema navodima AS-a, saslušat će i ponude drugih klubova koji su zainteresovani za njegove usluge.

Messi će konačnu odluku donijeti dakle na proljeće naredne godine, a do tada ćemo još uvijek moći uživati u njegovim igrama u dresu Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

spectron
A do tada ćete smarati do marta mjeseca i naravno nakon tog marta mjeseca 2021 :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi