Kada će Real dobiti novog trenera?
Perez pokušava dovesti veliko ime (Foto: EPA)

Određen je datum

Kada će Real dobiti novog trenera?

M. Šljivak

Madridski Real u potrazi je za novim trenerom.

Nakon odlaska Zinedinea Zidanea počele su špekulacije o njegovoj zamjeni, a gotovo svi veliki stručnjaci se povezuju sa klupom Kraljeva.

Na ponudama su se već zahvalili Antonio Conte i Mauricio Pochettino koji su bili glavne želje predsjednika Florentina Pereza, a sa preuzimanjem prvaka Evrope za sada se povezuju Guti, Fernando Hierro, Maurizio Sarri, ali i treneri koji su pod ugovorom u reprezentacijama Njemačke i Brazila, Joachim Loew i Tite.

Kraljevi bi novog trenera trebali dobiti do četvrtka. Rukovodstvo tima želi sve završiti do početka Svjetskog prvenstva i ko će voditi tim iz Madrida u narednoj sezoni biće poznato već u narednim danima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za sada glavni kandidat je Guti. Izvjesno je da će 42-godišnji stručnjak dobiti posao ako Perez ne uspije angažovati neko veliko ime, a za to su šanse za sada jako male.

AS piše kako će Real još jednom pokušati da dogovori dolazak Mauricija Pochettina. Ipak, šanse da ga Tottenham pusti gotovo da ne postoje usprkos ogromnim ponudama, pa bi se vrlo lako moglo desiti da Guti preuzme tim do četvrtka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi