Kada Mourinho debituje, zna se šta biva

Uglavnom pobjeđuje

Kada Mourinho debituje, zna se šta biva

Edmir Škorić

Jose Mourinho debitovao je danas na klupi Tottenhama, koji je kao gost slavio s 3:2 protiv West Hama.

Spursi su nadigrali West Ham, imali veliki broj šansi i 3:0 vodstvo, na kraju je West Ham ipak uspio da sa dva gola ublaži poraz.

Mourinhov debi je tako prošao uspješno, ali to nije ništa čudno, budući da Jose uglavnom dobija kada debituje na klupi neke ekipe.

Samo je jednom izgubio prvu utakmicu na klupi nove momčadi i to 2000. godine kada je s Benficom poražen od Boaviste na početku trenerske karijere.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pobjeđivao je na debijima na klupi Chelseaja u dva navrata, Manchester Uniteda, Tottenhama, Porta, Intera, dok je na klupi Real Madrida debitovao remijem protiv Mallorce (0:0).

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Bravo Škoriću;Spursi su nadigrali Tottenham ...
3 0
BosnianKing2
Kako su spursi nadigrali Tottenham.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi