Kada se gubi titula, onda se mora na raport navijačima

Navijači Olimpije 'naružili' svoje ljubimce

Kada se gubi titula, onda se mora na raport navijačima

Edmir Škorić

Dva kola prije kraja prvenstva, u Sloveniji je Maribor novi lider i to zahvaljujući velikom kiksu Olimpije.

Olimpija je odigral samo 0:0 s pretposljednjim Ankaranom i uz to je promašila penal u 90. minuti, pa je Maribor sada prvi sa 74 boda, a tim iz Ljubljane ima bod manje.

Još uvijek i jedni i drugi imaju šansu da osvoje naslov, a navijači Olimpije jučer nisu bili zadovoljni igrom svojih ljubimaca. Pozvali su ih na raport, očitali im lekciju, a onda ipak motivisali snažnom porukom o tome kako nema predaje.

Scene kakve su na Balkanu uobičajene i često ih gledamo, ali sigurno je da i navijači i igrači Olimpije imaju istu želju i isti cilj - biti prvak Slovenije.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi