Kadeti Sarajeva ubjedljivi protiv Vojvodine

Turnir "Igraj fudbal, živi život"

Kadeti Sarajeva ubjedljivi protiv Vojvodine

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva savladali su danas ekipu Vojvodine (3:1) u utakmici posljednjeg kola turnira "Igraj fudbal, živi život".

Kadeti Sarajeva na sjajan način otvorili su današnju utakmicu i stigli su do vodstva na samom otvaranju. Mrežu Vojvodine zatresao je Demirel Veladžić za 1:0. Do kraja prvog dijela Sarajevo je čuvalo prednost, dok gosti nisu uspjeli ozbiljnije da zaprijete golu Bordo ekipe.

U drugom poluvremenu gledali smo mnogo bolju utakmicu. Sarajevo je udvostručilo prednost golom Hajdarevića, a na 3:0 povisio je Jang. Konačnih 3:1 postavio je Krstić u samom finišu utakmice.

FK Sarajevo: Musemić, Resić, Pozder, Tutndžić, Sadiku, Ragipović, Mehuljić, Buljubašić, Hadžić, Veladžić, Klarić, Jovičić, Šabanović, Kurdić, Mustafić, Kreštalica, Hajdarević i Jung.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

FK Vojvodina: Toroman, Tadić, Rubežić, Leđanac, Mušić, Milijašević, Beljanski, Čabrić, Dojčinović, Jakovljević, Stojaković, Vemić, Krstić, Stanković, Janković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi