Kadeti Slobode minimalno slavili protiv Krupe
Tuzlaci došli do četvrte pobjede u sezoni protiv odlične Krupe koja je trenutno na petom mjestu

Omladinska Premijer liga

Kadeti Slobode minimalno slavili protiv Krupe

E. Škorić, foto: E. Dindić

U 16. kolu Premijer lige BiH za kadete Sloboda je s 1:0 pobijedila Krupu.

Pred oko 50-ak gledatelja na pomoćnom terenu stadiona Tušanj u Tuzli domaćin je ostvario novu pobjedu, četvrtu u prvestvu i sa 19 bodova došao je na osmo mjesto.

Krupa ima pet bodova više i ona je petoplasirana, pa je bilo za očekivati da će Sloboda imati težak ispit, ali kadeti domaćeg tima ipak su uspjeli da ostvare pobjedu.

Gol za pobjedu Slobode postigao je Edvin Kovačević u devetoj minuti. Kasnije je bilo šansi i pred golom Anesa Mehića i gostujućeg golmana Đorđa Vukovića, ali mreže se više nisu tresle.

Sloboda - Krupa 1:0 (Kovačević 9)

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Sloboda: Mehić, Požegić, Hukić, Kapetanović, Mehmedović, Trakić, Alić, Dizdarević, Tursunović, Kovačević, Divković. Još su igrali: Avdihodžić, H.Beganović, Hrnjić, Mujčinović.

Krupa: Vuković, Pešević, Đogić, Babić, Grbić, Smajić, Salihović, Tahrić, Hadžić, Nišić, Peulja. Još su igrali: Suljić, Banjac, Hažbić i Vuruna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi