Sloboda u dramatičnoj završnici bolja od Zrinjskog

Dino Divković junak Slobode

Sloboda u dramatičnoj završnici bolja od Zrinjskog

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 12. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete na Tušnju su se sastali Sloboda i Zrinjski. Nakon velike drame slavili su domaći fudbaleri rezultatom 3:2 (2:1).

Odlično je počelo za domaće fudbalere pa su golovima Adija Alića u 15. i 23. minuti imali sigurnih 2:0. Do poluvremena vidjeli smo još jedan gol a u 38. minuti za goste iz Mostara pogodio je Ahmed Škembić. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena. 

U nastavku susreta viđena je prava drama na terenu. U 49. minuti Semir Tiro pogađa mrežu domaćeg tima i poravnava na 2:2 u ovom susretu. Poslije poravnanja i jedno i drugi su krenuli na sve ili ništa i viđena je velika borba na terenu.

Dino Divković u 72. minuti nakon jedne akcije Slobode pogađa mrežu gostiju iz Mostara i donosi velika tri boda Slobodi.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi