Kadeti Slobode nakon drame poraženi od Željezničara

15. kolo Premijer lige BiH za kadete

Kadeti Slobode nakon drame poraženi od Željezničara

E. Dindić, foto: E. Dindić

U 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine, svoj susret odigrali su kadeti Slobode i Željezničara. U jednoj sjajnoj utakmici slavili su gosti rezultatom 2:3 (0:2). 

Prvo poluvrijeme gosti iz Sarajeva su sjajno odigrali i imali zasluženu prednost od 2:0. Strijelci za Željezničar bili su Neriman Kočević u 4 i Armin Ramić u 35. minuti. Ujedno to je bio i rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta domaći fudbal krenuli su ofanzivno na gol gostiju. U 55. minuti Faris Mujkić smanjuje na 1:2, da bi samo pet minuta kasnije Ali Mahmud poravnava na 2:2. Kada se očekivalo da će domaći krenuti po sva tri boda gosti nakon jedne brze kontre Neriman Kovačević pogađa za 2:3.

Imali su fudbaleri Slobode do kraja susreta terensku inicijativu, ali ona nije urodila plodom te na kraju gosti iz Sarajeva nose tri boda sa Tušnja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi