Kadeti Slobode nastavili niz bez poraza

7. kolo Premijer lige BiH za kadete

Kadeti Slobode nastavili niz bez poraza

E. Dindić

U okviru 7. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete svoj susret odigrali su Sloboda i Krupa. Izabranici Adnana Jahića upisali su novu pobjedu rezultatom 2:0(1:0).

Domaći sastav od prvog minuta nametnuo je svoj tempo igre, te bilo je samo pitanje vremena kada će postići gol. Igrala se 14 minuta kada je odlično pogodio Maid Aličić. Poslije toga imali su domaći još par prilika koje nisu iskoristili.

Nakon prvog poluvremena rezultat je glasio 1:0 u korist Slobode.

U nastavku susreta fudbaleri Slobode ulaze još angažovanije što im se isplatilo u 48. minuti kada je Amar Pekarić pogodio za 2:0.

Do kraja susreta bilo je još par prilika sa obije strane ali rezultat je ostao nepromijenjen.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi