Kadeti Želje remijem sa Sampdorijom ostali bez četvrtfinala

Kvarnerska rivijera

Kadeti Želje remijem sa Sampdorijom ostali bez četvrtfinala

E. Čaušević

Kadeti Željeuničara remizirali su danas protiv Sampdorije (1:1) u trećem kolu Kvarnerske rivijere.

Nakon pobjede u drugom kolu protiv Rudara igrači Plavih nisu uspjeli danas da savladali Sampdoriju i plasiraju se u četvrtfinale.

Sampdoria je remijem protiv Želje izborila drugo mjesto koje vodi dalje, dok je Željo pao na treće mjesto. Plavi su dobro počeli meč i poveli golom Hadžiča u 33. minuti, ali su gosti poravnali iz penala preko Canovija.

Sampdoria: Raspa, Catapano (od 77' Menini), Maggioni, Brugnone (od 48' Casanova), Maggione, Maranelli, Viera (od 48' Volpe), Maglie, Dos Santos (od 59' Testone), Marianelli, Canovi (od 67' Aquino).

Željezničar: Muftić, Mešić, Drina, Nuhanović, Duraković, Hasanović, Mujić (od 49' Huskić), Panjeta (od 69' Cacan), Ramić, Hadžić (od 57' Alić), Džanko (od 69' Salanović).

Poredak: Maribor 6, Sampdoria 5, Željezničar 4, Rudar 1 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi