Kadeti Željezničara na Grbavici remizirali sa Krupom

Premijer liga za kadete

Kadeti Željezničara na Grbavici remizirali sa Krupom

Željezničar i Krupa su podijelili bodove odigravši danas na Grbavici 1:1 u okviru zaostalog meča 30. kola Premijer omladinske lige BiH za kadete. 

Ova utakmica nije imala poseban značaj ni za jedan tim, a na kraju su gosti iz Krupe na Vrbasu uspjeli da osvoje bod koji je dodatno povećao njihov bodovni saldo tamo gdje se možda i nisu pretjerano nadali.

Domaći su danas poveli tek u 64. minuti preko rezerviste Madžida Šošića, a za konačan rezultat susreta pobrinuo se Đorđe Nišić u 79. minuti.

Kadeti Željezničara su nakon ovog susreta ostali na trećoj poziciji sa 58 osvojenih bodova, dok kadeti Krupe imaju 43 boda i nalaze se na 8. mjestu.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Željezničar: Pojata, Drina, Duraković, Sarajkić, Mujić, Panjeta, Ramić, Salanović, Džanko, Musić, Aljić. Ušli: Ahmić, Huskić, Šošić.

Krupa: Knežević, Raković, Babić, Vrebac, Nišić, Salihović, Smajić, Jovašević, Nišić, Peulja, Jeličić. Ušli: Bjelobrk, Jagodić, Banjac, Suljić, Pešević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi