Kadetska reprezentacija se vratila u BiH: Aplauzi i čestitke sa svih strana
Kadetsku reprezentaciju BiH u Trening centru u Zenici dočekala je delegacija N/FSBiH na čelu s predsjednikom Elvedinom Begićem

Doček u Zenici nakon velikog podviga

Kadetska reprezentacija se vratila u BiH: Aplauzi i čestitke sa svih strana

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Kadetska nogometna reprezentacija BiH večeras se vratila u našu zemlju. Nakon što su u Austriji napravili još jedan rezultatski podvig, te se po treći puta uzastopno plasirali na Evropsko prvenstvo, u Zenici ih je dočekao veliki broj, novinara, roditelja i zaposlenika N/FSBiH.

Naši kadeti na čelu sa Zoranom Erbezom, koji je mijenjao Sakiba Malkočevića, te njegovim pomoćnicima Adinom Mulaosmanovićem, Damjanom Ratkovićem i Nenadom Džidićem primali su redom čestitke sa svih strana.

Delegacija N/FSBiH na čelu sa predsjednikom Elvedinom Begićem, te generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem, direktorom Trening centra Alijom Porčom, te Draganom Kulinom i Adnanom Džemidžićem čestitala je našoj delegaciji, koja je danas imala naporan put.

Naši reprezentativci napravili su pravi podvig, kada se uzme u obzir da su u prvoj utakmici poraženi od Francuske, a da su onda s dvije vezane pobjede, kada su ih svi otpisali, na kraju zauzeli prvo mjesto i plasirali se na Evropsko prvenstvo.

Naši kadeti nalaze se i u prvom šeširu, odnosno prvoj grupi reprezentacija prilikom žrijebanja, koje će biti održano 5. aprila.

Top Komentari

rifresh
cestitk,svaka cast,iskreno se nadam da ce vecina njih uspjeti u profesionalnom nogometu i da ce biti reprezentativci i igraci europskih priznatih klubova.
7 0
disident7
Svaka cast djeco i kapa dole Malkocevicu.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi