Kadušić zbog povrede napustio reprezentativni kamp

Okupila se mlada reprezentacija BiH

Kadušić zbog povrede napustio reprezentativni kamp

Mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine su se okupili danas u Trening centru NS/FS BiH u Zenici i počeli pripreme za kvalifikacione susrete sa Velsom i Lihtenštajnom.

Selektoru Vinku Marinoviću su se odazvali svi fudbaleri, s tim što je defanzivac Zrinjskog Advan Kadušić zbog povrede morao napustiti reprezentativni kamp.

"Svi igrači su se odazvali, ali nećemo moći da računamo na Advana Kadušića. On je povrijeđen i morao je da napusti kamp. Ostali igrači su zdravi, odradili su trening danas. Bićemo spremni za predstojeće utakmice", rekao je trener asistent u U-21 reprezentaciji Draženko Bogdan, te dodao:

"Protiv Velsa nas očekuje zahtjevan meč. Ne smije nas zavarati rezultat iz prve utakmice, njihova selekcija je veoma kvalitetna. Siguran sam da su igrači toga svjesni i da će maksimalno ozbiljno pristupiti utakmici, jer samo tako možemo osvojiti važne bodove".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi