Kahn razočaran cijenom Osimhena: "Moram da postavim jedno pitanje.."

Iskren je bio legendarni golman

Kahn razočaran cijenom Osimhena: "Moram da postavim jedno pitanje.."

Esmer Oštraković

Sezona je ovo za zaborav kada je riječ Bayern i potezi uprave ovog kluba, jer je jasno da su napravili veliki broj grešaka.

Rano su eliminsani iz domaćeg kupa, iz Lige prvaka, a i u domaćem prvenstvu traje velika borba za prvo mjesto sa Borussijom Dortmund.

Jasno je da će na ljeto pokušati pojačati ekipu, kako se sve ovo ne bi ponovilo naredne godine, jer je to nešto što nikako ne žele.

Prva želja uprave Bayerna bio je napadač Naplija Victor Osimhen, jer im je za narednu sezonu potreban vrhunski napadač.

Nadali su se u njemačkom timu da bi ga mogli dovesti ispod 100 miliona eura, ali De Laurentiis je poznat kao težak pregovarač.

On za svog napadača traži 150 miliona eura, a to je razočaralo direktora Bayerna Olivera Kahna.

Oglasi

"Kada je riječ o takvom novcu moramo da postavimo pitanje. Da li taj igrač daje neku sigurnost za taj novac? To bi bio veliki rizik", rekao je Kahn.

Osimhena prati veliki broj kluba, a osim Bayerna za njega su zainteresovani i Manchester United, kao i Arsenal.

Navodno je želja fudbalera, kao i njegove djevojke dolazak u Minhen, ali čini se da ta opcija otpada zbog vlasnika Napolija.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

U toku karijere Osimhen je nastupao za nigerijske Ultimate Strikterse, WOlfsburg, Charleroi i Lille koji ga je 2020. godine prodao u Napoli za 75 miliona eura.

Ugovor sa Napolijem ističe mu 2025. godine. Ove sezone u 35 nastupa postigao je 28 golova, te je upisao pet asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ne kaki , zato ćeš ispadati još 7 , 8 godina iz lige prvaka . Igraj ti svoju Bundesligu
1 2
Voland
Sačekajte 2025. pa ga za dzabe dovedite, kao Lewu nekad. Navikli ste tako
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi