I to golom bivšeg igrača Partizana

Crvena zvezda šokantno poražena u Kazahstanu

12

Komentari (12)

Gari Garinča
Ko je gkedao utakmicu nije šokantno. Realan rezultat. Da ne bude autogola bilo bi 2:0.
Husrefbeg22
Ako Bog da da ih Kairat pobijedi i u Beogradu!
Tomas_Danijel
Bože koliko mrzitelja i bolesnika ima na ovom portalu.. De ti svoje dvorište gledaj prvo mentol..
Tomas_Danijel
Zamisli tog klaunskog mentaliteta, navijaš za Sarajevo koje nikad gore nije bilo, ne mogu jednom Milsamiju gola dati, ne mogu Tuzlu kući dobiti, ali već kad ne ide tvojima, hajde da pljujemo i druge.. Mentalitet klauna..
Zgembic
Koja ste vi ****a od ljudi ako nije onako kako se vama svidja odmah vas neko mrzi ili ste ugrozeni. Covjek nikoga nije uvrijedio jednostavno Pozelio da druga ekipa pobjedi a tvoj bjedni i napaceni mozak nemoze to da svati. I ti spominjes mentalitet klauna.
Tomas_Danijel
Šta da kažem o osobi koja poželi da sopstveni prvak njegove države izgubi od nekoga u kvalifikacijama, smijeh he he
Ante G.
@Husrefbeg22 Ja sam ipak na strani Beogradjana. To su nasa braca iz Srbije, tako treba da se gleda i da ih podrzimo, da navijamo da prodju dalje.
Fcs
Navijaju li oni za nas, šta misliš? Ne vjerujem. Pusti sad vakcine, to nema veze sa sportom. Oni mrze sve što je iz Bosne i tačka! To je bolest....
Ante G.
@Fcs Nije tacno da bilo ko mrzi nesto sto je iz bosne. Ja jedinu mrznju koju vidim, dolazi od strane bosne. Pogledaj samo komentare i lajkove na njima, sve je jasno.
Zgembic
Cuj smrada skutorskog…
Tomas_Danijel
@Ante G. Upravo tako prijatelju, mislim treba razumjeti da je riječ o bosanskom portalu, ali treba i shvatiti da je bosna zemlja sva 3 konstitutivna naroda i da nema potrebe da jedni drugi omalovažavamo i negiramo kao pojave.. Evo ovaj gore pominje vakcine, niko vakcine nigdje nije spomenuo.. Nažalost svjedoci smo toga da puno više "hejta" odnosno mržnje dolazi od strane osoba iz federacije prema svim stranama koje se ne poistovjećuju sa njihovom ideologijom, jer nešto ne vidim da ikoga boli penis u Beogradu za Veležom ili za Borcem.. Samo to je taj mentalitet..
Tomas_Danijel
@Husrefbeg22 @Zgembic Kako stoje gaće prijatelji, tresu li se u Beogradu a??? Satra ih Kairat u BG, nema šta hahahahahaha... E moji mrzitelji i jadnici jadni...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.