Kajkut: Na nama je da opravdamo ulogu favorita

Iskusan napadač pred sutrašnji meč protiv Slavije

Kajkut: Na nama je da opravdamo ulogu favorita

S. Mlaćo

Fudbaleri Borca proteklog vikenda bili su slobodni, jer je utakmica protiv Modriče odgođena, međutim već sutra je na programu novi izazov – Slavija na Gradskom stadionu.

"U dobrom raspoloženju dočekujemo Slaviju. Sve osim pobjede za nas je neuspjeh. Slaviju volim i poštujem, ali naše se zna – samo pobjeda", jasan je bio trener Borca Darko Vojvodić.

Borac će u sutrašnjem duelu biti lišen usluga štopera, Nikole Mazića, koji je dobio crveni karton u kup utakmici protiv Karanovca, a trener crveno – plavih Vojvodić odlučio je da sutra odmori golmana Nemanju Trkulju, pa će šansu dobiti Marko Savatović.

"Pred nama je zahtjevna utakmica. Igrači Slavije daće maksimum. Na nama je da odgovorimo na to i ispunimo ono što pred nas stavi trener Vojvodić, odnosno da opravdamo ulogu favorita", istakao je kapiten Banjalučana Saša Kajkut.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica Borac – Slavija igra se u subotu na Gradskom stadionu u Banjaluci, sa početkom u 19.00 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi