Kaka izabrao najgori trenutak u karijeri: Rekao je samo ime grada i godinu...

Sve je jasno

Kaka izabrao najgori trenutak u karijeri: Rekao je samo ime grada i godinu...

Brazilac Kaka izabrao je najgori trenutak u karijeri.

Kaka je svojevremeno bio najbolji igrač svijeta, mnoogo toga je osvojio i na timskom nivou, ali ipak postoji jedna noć koju još uvijek nije zaboravio a volio bi.

"Najgori trenutak karijere? Istanbul, 2005. godina. Neću više ništa reći", poručio je Kaka za zvanični Instagram profil FIFA-e.

Također, govorio je i o onim ljepšim stvarima. Kaže da ih je najviše doživio u Milanu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nemam jedan trenutak koji mi je najdraži u karijeri, ali većina njih bila je u dresu Milana. Osvajanje Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva 2007. godine, Zlatna lopta i nagrada za najboljeg igrača prema FIFA-i... To su neki trenuci koje pamtim", kaže Kaka.

Podsjetimo, u ljeto 2005. godine Kaka je s Milanom izgubio finale Lige šampiona od Liverpoola. Milanski klub vodio je s 3:0 na poluvremenu, ali na kraju je ipak izgubio nakon penala.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi