Kaka otkrio svoj najbolji sastav svih vremena uz jedno ogromno iznenađenje

Brazilac u centru pažnje

Kaka otkrio svoj najbolji sastav svih vremena uz jedno ogromno iznenađenje

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Kaka najbolje dane svoje karijere proveo je u Milanu, a 2007. godine proglašen je i za najboljeg igrača svijeta.

Kaka je s Milanom osvojio skoro sve što je mogao, ali se onda odlučio za transfer u Real Madrid što i nije bio baš dobar potez. Brazilac se nakon toga nije uspio vratiti u staru formu, te je prije četiri godine odlučio završiti karijeru.

No, Brazilac sigurno može biti ponosan na ono što je ostvario u svojoj igračkoj karijeru igrajući za Sao Paulo, Milan, Real Madrid i Orlando, ali i reprezentaciju Brazila.

U karijeri je imao priliku da igra s velikim zvijezdama, a sada je odlučio da izabere najboljih 11 fudbalera za koje on smatra da su najbolji na svojim pozicijama. Naravno, najveće iznenađenje bilo je što u sastavu nema Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kakinih najboljih 11: Dida, Cafu, Paulo Maldini, Alessandro Nesta, Roberto Carlos, Andres Iniesta, Andrea Pirlo, Zinedine Zidane, Ronaldinho, Cristiano Ronaldo, Ronaldo.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

lingafo
doajeni novinarstva :D
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi