Zidane burno reagovao na pitanje: Jeste li ozbiljni? Recite mi u lice sve što imate!
Foto - Screenshot

Trener Real Madrida želi poštovanje

Zidane burno reagovao na pitanje: Jeste li ozbiljni? Recite mi u lice sve što imate!

M. Šljivak

Trener madridskog Reala Zinedine Zidane danas je imao vrlo ozbiljan sukob sa španskim novinarima.

U posljednje vrijeme se u španskim medijima dosta piše o njegovom odlasku sa klupe Kraljeva.

Već se uveliko licitira sa imenima njegovih nasljednika, a sve je to zasmetalo Zidaneu, koji je na pitanje o odlasku poprilično žestoko reagovao.

"Jeste li ozbiljni kada me pitate hoću li otići? Prošle godine smo osvojili prvenstvo. Da, mi, Real Madrid. Osvojili smo prvenstvo prošle godine, a ne prije deset godina", rekao je Zidane i nastavio je:

"Pokažite malo poštovanja prema tome. Previše stvari pričate i morate nekad o tome povesti računa i preuzeti odgovornosti. Recite meni u lice sve što imate", istakao je Zidane.

Trener Real Madrida je obećao borbu za trofeje do samog kraja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Obećavam vam i garantujem da se nećemo odreći borbe za trofeje i borit ćemo se do kraja za njih".

Real Madrid je trenutno na trećem mjestu La Lige sa 40 bodova i imaju 10 bodova manje od vodećeg gradskog rivala Atletica.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi