Kaka se nerado prisjeća Mourinha i Reala

Nije to bio lak period za njega

Kaka se nerado prisjeća Mourinha i Reala

E. Škorić

Kaka smatra da je napravio veliku grešku kada je iz Milana prešao u Real Madrid.

Brazilac je bio najbolji igrač svijeta, osvajao je trofeje s Milanom, a onda je stigla bogata ponuda iz Madrida. Odlučio je pridružiti se Kraljevima, no odlazak kod Josea Mourinha nije ispao kao idealan potez.

„Nakon prelaska u Real potpuno sam se izgubio, u Italiji su me svi voljeli, a u Španiji su željeli da odem. Mourinho je bio težak trener za mene, kad sam pomislio da će mi dati šansu to se nije desilo. Nisam mogao da mu dokažem da sam spremam da igram, trenirao sam i molio se da me pusti da igram“, izjavio je Kaka.

Tek u sezoni 2013/14 se vratio u Milan za koji je u toj sezoni u 30 mečeva dao sedam golova.

Potražite više informacija na temu Serie A:

„Nisam bio zadovoljan radom sa Mourinhom, bio sam sretan kad sam napustio Real i kad je Mourinho rekao da sam jedan od najboljih igrača koje je trenirao".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi