Kakanj pokazao odanost prema svom Rudaru

Ljubav prema klubu ne poznaje granice

Kakanj pokazao odanost prema svom Rudaru

Samir Mlaćo

Da ljubav prema Rudaru nema granica pokazali su danas navijači tima iz Kaknja.

Oni su u velikoj akciji uređenja stadiona i okolnog prostora "zasukali" rukave, te i na ovaj način najavili bolje dane za Rudar.

Već odavno ambiciozni čelnici Rudara krenuli su u posao, a i današnja akcija pokazala je da su na pravom putu. Istoj su se odazvali predsjednik Skupštine kluba, ujedno i načelnik općine Kakanj Nermin Mandra, predsjednik Upravnog odbora Emir Zaimović, članovi Uprave Mirnes Bašić, Mirnes Bajtarević, Edin Begovac,  te brojni drugi koji su i na ovaj način pokazali svoju veliku ljubav prema ponosu Kaknja.

Akciju su se odazvali i prvotimci Rudara te stručni štab, što je prava rijetkost u svijetu nogometa, ali i dokaz vjernosti  i odanosti svom klubu.

Stadion Pod Vardom definitivno će zablistati u svojim bojama, a Kakanj je pokazao da živi za Rudar, te da je Premijer liga tamo gdje je njihovo srce, kako to vole reći navijači ovog kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nema sumnje da će Rudar imati veliku podršku navijača u narednoj sezoni, a u tako pozitivnoj atmosferi i u oko kluba sve je moguće. Pa čak i ispunjenje sna navijača, sna koji nosi naziv plasman u Premijer ligu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti