"Kakav bi napadač bio Harry Kane za Manchester City"

Hoće li Kane napustiti Pijetlove?

"Kakav bi napadač bio Harry Kane za Manchester City"

Nekadašnji trener Tottenhama Harry Redknapp smatra kako će prva zvijezda Pijetlova Harry Kane uskoro dovesti u pitanje ostanak u timu te dodaje kako bi bio idealno pojačanje za ekipu poput Manchester Cityja.

Kane je ranije tokom ove sedmice kazao kako će napustiti klub ukoliko se ne počnu osvajati trofeji, a za njega se interesuju brojne ekipe.

Redknapp kaže kako ne bi volio da dođe do toga da Kane napusti London, ali priznaje da bi bio sjajno pojačanje za Manchester City.

Za početak govori o razlozima zbog kojih bi Kane mogao napustiti klub.

"Slušajte, Harry je jedan ambiciozan momak. On je pravi profesionalac, veliki lider, i želi osvajati trofeje", počinje Redknapp za Sky Sport News i dodaje:

"Tottenham treba remont tima napraviti na ljeto, ali postavlja se pitanje da li će trošiti veliki novac? Da li će iko trošiti veliki novac u narednih godinu ili dvije?" On će gledati sve to i pomisliti 'čekaj malo'".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"A, kakav bi igrač on bio za neki od najvećih klubova. Ne želim vidjeti to da odlazi iz Tottenhama, ali kakav bi on napadač bio za Manchester City koji ima Aguera koji je na zalasku. On bi bio sjajno pojačanje za bilo koga. Sjajan je igrač i veliki profesionalac. Nadam se da će ostati u Tottenhamu, ali neće ukoliko vidi da klub ne čini ništa u pokušaju da osvoji neki trofej".

Kane je još od januara povrijeđen, a očekuje se kako će se treninzima vratiti sredinom ovog mjeseca. Premiership je u međuvremenu suspendovan zbog koronavirusa i za sada nije poznato kada će biti nastavljen.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi