Kakav dan za Unitedove navijače: Wan-Bissaka došao, sada potpisuje i engleski reprezentativac

Rahsford ostaje vjeran Unitedu

Kakav dan za Unitedove navijače: Wan-Bissaka došao, sada potpisuje i engleski reprezentativac

Edmir Škorić

Aaron Wan-Bissaka je prvo veće pojačanje Manchester Uniteda za narednu sezonu.

Crveni vragovi su za 55 miliona eura kupili ovog sjanog beka iz Crystal Palacea, a on naravno neće biti jedino pojačanje. Očekuje se dolazak još nekolicine sjajnih igrača, no jednakim pojačanjem mogu da se nazovu i oni koji su odlučili da ostanu.

Iako se povezivao s mnogim klubovima, Marcus Rashford je odlučio da ostane lojalan Manchesteru i spreman je da potpiše novi ugovor.

Engleski reprezentativac je ponikao u Manchesteru i ne želi tako lako da okrene leđa najdražem klubu. Prihvatio je uslove oko novog ugovora, mada će dobiti ogromnu povišicu.

Prije Rashforda je potpisao i Juan Mata, doveden je Daniel James iz Swanseaja za 20 miliona eura i polako se formira tim s kojim će Ole Gunnar Solskjaer da napadne vrh engleske Premier lige.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako je to uopće i realno pored Manchester Cityja i Liverpoola, koji će i naredne sezone da vode glavnu riječ.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi