Kakav kiks: Navijači Leicestera bijesni na Ahmeda Musu

Slikao se u dresu Manchester Uniteda

Kakav kiks: Navijači Leicestera bijesni na Ahmeda Musu

Endin Čaušević

Nigerijac Ahmed Musa ovog ljeta napustio je moskovski CSKA i odlučio je potpisati za Leicester.

Musa je jedno od najzvučnijih pojačanja aktuelnog prvaka Engleske, te je u pripremnim utakmicama to dokazao. Ovaj fudbaler se trenutno nalazi na reprezentativnom okupljanju Nigerije.

Navijači Leicestera danas su osuli paljbu na društvenim mrežama po Musi jer je u javnost procurila slika ovog igrača u dresu Manchester Uniteda. Nigerijci su danas učestvovali u humanitarnoj akciji, a Musa je tom prilikom nosio dres Uniteda iz prošle sezone.

Naravno, nije dugo trebalo da ova slika osvane na internetu, a navijači Leicestera bijesni zbog ovog poteza skupo plaćenog pojačanja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti