Kakav posao Juventusa: Doveli ga prije nekoliko dana za 40, sada odlazi za 100 miliona eura
Nevjerovatna ponuda (Foto: EPA)

Ogromna ponuda za Brazilca

Kakav posao Juventusa: Doveli ga prije nekoliko dana za 40, sada odlazi za 100 miliona eura

Midhat Šljivak

Douglas Costa mogao bi napustiti torinski Juventus.

Iako su ga Bianconeri tek prije nekoliko dana otkupili od minhenskog Bayerna za 40 miliona eura, italijanski mediji tvrde kako je u Torino za Costu stigla ponuda Manchester Cityja vrijedna 100 miliona eura.

Sport Mediaset je večeras donio ovu informaciju i tvrde kako je Pep Guardiola odlučan da fantastičnog Brazilca vidi u dresu Cityja u narednoj sezoni.

Kao i obično, novac neće štediti. Ponudiće 100 miliona eura, što je svakako veoma privlačna ponuda za torinski tim koji će dobro razmisliti o prodaji sjajnog Brazilca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prošlu sezonu Costa je odigrao odlično kao posuđen igrač iz Bayerna. Postigao je šest golova uz 14 asistencija, a većina ih je bila u ključnim momentima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pticijaprcija
Samo treba znati :D Juventus je nenadjebiv
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi