11

Komentari (11)

ryan.giggs
Čim sam vidio da je ovo objavio AS, prestao sam s nastavkom teksta...
ed85
Klosari dosta psovke.
ubnt
Čauševiću , kvazinovinaru ! I vi ostali paćenici kitalonske strategije kita-kite ! Napušite mi se khurca nakon ovog članka ! Čauševiću , h**** ti mater onaj ko ti dade da pišeš članke na ovom portalu ! Barcelonino dežurno kmečalo !
Sucro
****m te u usta
ubnt
Sucro , hj ebem ti sestru u usta zvaljava ! Jbem vam mater bolesnu ! Branite supke iz Barcelone kao da su vam najrodjeniji ! Marš kopil e !
Vuk13
Hvala na var-u...koliko su samo krali Real prije
cccccc
Da nije sudija Real ne bi osvojio nijednu od zadnje 3 LP, kao ni Primeru 2016/17. Gotov svake godine u zadnjih 10 godina Realu je suđeno više penala nego Barci. Baš su ih krali hahah
Vuk13
Pokazao je VAR da su krali prije
miki30
Hej jeste dosadni sa VARom. Pa šta bi tek bilo da ga nema. Vidjeli smo šta se dešavalo zadnjih godina bez njeg, posebno u ligi šampiona. Sad i ovako nevalja?? Nemože se nama udovoljiti, džaba je.
Deda995
Ali VAR je Realu donio titulu :( :( :( Kako sad ovo?
cccccc
Ovo je objavio Madridski AS... Pametnome dosta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.