Kako bi sastav Real Madrida mogao izgledati naredne sezone?

Jedna od mogućnosti

Kako bi sastav Real Madrida mogao izgledati naredne sezone?

E. Čaušević

Francuski stručnjak Zinedine Zidane već uveliko razmišlja o ljetnom prelaznom roku jer ga čeka ogroman posao u Real Madridu.

Zidane je pristao da se vrati u kraljevski klub nakon što je dao ostavku na kraju prošle sezone, ali je postavio jasan uslov da sam on može donositi odluke oko igračkog kadra za narednu sezone.

Pred Realom je sigurno dosta posla u narednih nekoliko mjeseci, a već uveliko se špekuliše ko bi mogao doći, ali i napustiti Kraljeve na kraju ove sezone.

S madridskim klubom povezuje se dosta fudbalera, a naravno u centru pažnje je Eden Hazard. Oko Belgijanca bi se trebala krojiti nova ekipa koja će itekako biti podmlađena.

Špekuliše se i o dolasku Paula Pogbe i Kyliana Mbappea, dok je na listi mogućih pojačanja i defanzivac West Hama Declan Rice koji je privukao pažnju mnogih klubova svojim odličnim igrama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski AS objavio je danas mogući sastav Real Madrida koji je zasnovan na svim špekulacijama koje imamo u posljednje vrijeme. Naravno, teško je da ćemo baš Kraljeve gledati u ovom sastavu naredne sezone.

 How Real Madrid could line-up next season after a summer overhaul

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

forza_juve
Daj ba vi i vas sastav. Neki dan ste pisali da je Perez rekao Zidanu NE sto se Pogbe tice
5 1
Fce
Pa lako je biti trener i pobjedjivati kad istreses milione eura i dovedes najbolje igrace svijeta wow fuck you Real i usljivi Zidan
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi