Kako će Arnautović biti fokusiran na BiH? Očekuje ga transfer života...
Arnautović je u dresu West Hama ove sezone na 10 premierligaških mečeva postigao pet golova

Chelsea dovodi Austrijanca?

Kako će Arnautović biti fokusiran na BiH? Očekuje ga transfer života...

Edmir Škorić

Marko Arnautović večeras predvodi napad Austrije protiv BiH, ali u njegovoj glavi je vjerovatno potencijalni transsfer.

Arnautović je trenutno u West Hamu, ali očekuje se da ubrzo promijeni tim, no ne i grad.

Naime, prema Daily Expressu, njegov brat ujedno i agent pregovara s Chelseajem i moglo bi se desiti da sjajni napadač ubrzo završi u dresu Plavaca.

Chelsea ima Moratu i Girouda, no Maurizio Sarri traži još jednog špica i čini se da je odluka pala na Arnautovića, koji već godinama igra u Engleskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prije West Hama nekoliko je sezona proveo u Stokeu, a ranije igrao za Twente, Inter i Werder iz Bremena. Nadamo se da će njegove misli večeras biti isključivo na Chelseaju, a manje na duel s BiH.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zeleni_zub
dabogda se obruko
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi