Kako će Guardiola reagovao na Toureove optužbe?

Yaya se obrušio na bivšeg trenera

Kako će Guardiola reagovao na Toureove optužbe?

Iako je Pep Guardiola nedavno izjavio kako iznimnjo cijeni Yayu Tourea, čini se kako ovaj fudbaler iz Obale Slonovače ne dijeli isto mišljenje sa svojim dojučerašnjim trenerom.

Nakon što je napustio Manchester City, iskusni vezni fudbaler je odlučio otvoriti dušu i žestoko oplesti po Guardioli. Osim što je naveo kako je Španac namjerio htio da mu uništi oproštajnu sezonu, optužio ga je i za rasizam, što je izazvalo veliku pažnju u medijima.

Mediji na Otoku su pokušali dobiti od Guardiole komentar, međutim menadžer Manchester Cityja nije želio dolijevati ulje na vatru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neću komentarisati Toureove optužbe. Nemam šta da kažem o njemu", kazao je Guardiola.

Yaya i Pep nisu imali uspješnu saradnju ni ranije u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije