14

Komentari (14)

blue21
Ko god radi na poboljšanju groznih uslova u BH fudbalu - respect
rodjak
ma ljudi na stranu navijacko prepucavanje ali treba podrzati svakoga ko iole nesto ulaze u infrastrukturu u BIH u ovo sumorno vrijeme,daj Boze da sto vise klubova ulaze u stadione.Necu ulaziti u to ko daje pare i kako ih dobijaju za ove vazne projekte ali mogu reci veliko bravo i podrska iz Mostara,samo naprijed
Zulfikar
Drago mi je zbog Zelje a i Manijaka fakat zasluzuju modernu tribinu.
ajanbrrin
Ko nam zlo mislio na ....u nam visio
hzsg
Realnije je reci "Svaka cast" NSBiH, KS, Opcini NS, na dosadasnjem ulaganju u jednu rupu bez dna kakav je danasnji "zeljkan", od kojeg niko nema koristi. Pretpostavljam da je sljedeci korak SDA, da se izmuzu pare od MMF-a kako bi se nastavilo ulaganje u privatnu sugavicu. Ma djaba sve, titula nema i jos dugo nece biti. A vlasnistvo je relativan pojam, rat je najbolje pokazao, a bogami niko i nista nece ponijeti na onaj svijet.
Umri smetljaru!
hzsg
To je tvoj nivo, a bogami i nivo tvoje mamice, vjerovatno i nivo tvoga "zeljkana",,,! Spustat se tako nisko, niti vrijedi, niti ce tebi i tvom klubu to pomoci. Samo drzi distancu, po mogucnosti tri metra i gledaj u PITARSKU STRAZNJICU. (UZDISI I UDISI).
Jel poskupila kirija furdo podstanarska?!
hzsg
Molim te samo distanca, i zaboravih da ti sugerisem maskicu..., ali neku kvalitetnu, sa nekim filterom.
Sako12
@hzsg umri cigane od ljubomore
Plavi orkestar
Našao se pricati navijac kluba koji ni svog busena trave nema.Navijac kluba koji je jedino imao naziv pa i to prodao nekakviim azijatima.Navijac kluba ciji navijaci gledaju kako da udju na stadion a da i one tri marke koliko im košta karta ne plate.Jedan takav se našao pricati navijacima Zelje koji su za izgradnju Grbavice za par mjeseci skupil milion i 200 hiljada maraka.Crknite od ljubomore.
papagaj
AjdinVL
Nisu naši navijači za toga da tribina bude udaljena 5-6 metara od gola. Ne napadam Manijake, ovo važi za sve navijačke skupine u BiH.
Bulle
Extra ne treba veći, za reprezentacije odlično. Svaka čast Zeljezničaru na trudu da se uredi stadion.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.