Kako danas živi Adriano: Kupa se u koritu, na ciglama pravi roštilj...
Adriano je široj javnosti ostao poznat kao fudbaler Intera, kluba u kojem je proveo najbolje dane, ali već je odavno daleko od ozbiljne karijere

Nekada je bio puno imućniji

Kako danas živi Adriano: Kupa se u koritu, na ciglama pravi roštilj...

Teme:

Nekadašnji slavni brazilski napadač Adriano danas očigledno proživljava puno teže dane nego je to bio slučaj u vremenu dok se aktivno bavio fudbalom.

Adriano je svojevremeno važio za jednog od najbljih napadača svijeta, ali se zbog problema sa alkoholom prerano oprostio od ozbiljnog fudbala.

Danas živi daleko skromnijim životom nego nekada obzirom na to da je veliki dio zarađenog novca prokockao, a posljednje fotografije nam govore da se sve više približava nivou 'običnog čovjeka'.

Ako pogledamo njegov profil na Instagramu vidjet ćemo da se ovih dana kupa u koritu i to na svom balkonu, da na ciglama pravi roštilj, drugim riječima živi običnim životom.

Ipak, popularnost mu očigledno nije 'opala' pa i danas ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, ali i lajkova...

View this post on Instagram

Estou na piscina na favela rs

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

View this post on Instagram

Que coisa maravilhosa rs

A post shared by Adriano imperador (@adrianoimperador) on

Adriano uskoro na velikom platnu

Nekadašnji fudbaler Parme, Fiorentine, Rome i Intera će se vrlo brzo naći na velikom platnu.

Navodno je 36-godišnji Brazilac već snimio dokumentarac o vlastitom životu u produkciji kompanije Bananeira Filmes, a trebao bi snimiti i igrani film i to komediju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, pomenuta komedija je dio ugovora Adriana sa Bananeira Filmesom i trebala bi se pojaviti u kinima 2020. godine.

Imperator u komediji, biće zanimljivo...

Top Komentari

Arnel925
Bili bio više sretan da se kupa na Maldivima sa nemoralnim ženama? Hmmm... Vidiš kako se čovjek smije na slikama to je sreća. Jebeš gdje se kupa i gdje pravi hranu. Sreća je nesto drugo to znaju oni sto imaju lovu da nije sreća u lovi
11 0
a.sijak1
Ovaj sat moze kupit ovaj portal skupa sa radnicima ?
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi