Navijači Monaca utučeni, Naldo im se 'predstavio' za samo sedam minuta
Naldo je ove zime iz Schalkea prešao u Monaco i ako se po jutru dan poznaje...

Pojačanje? Pa i ne baš...

Navijači Monaca utučeni, Naldo im se 'predstavio' za samo sedam minuta

E. Škorić

Monaco večeras igra važnu utakmicu 21. kola Lige 1 protiv Strasbourga, no za sada stvari ne izgledaju dobro po Thierryja Henryja i njegov tim.

Monaco je pretposljednji na tabeli i grčevito će se boriti za opstanak, a u duelu sa Strasbourgom na svom terenu gubi s 2:1 i ima igrača manje.

Naldo, koji je ove zime stigao kao veliko pojačanje u Monaco, s dvije je ruke zaustavio igrača Strasbourga u gol-šansi, pa je dobio direktan crveni karton.

Strasbourg je s igračem manje zabio dva gola, Falcao smanjio u 22. minuti, no navijači Monaca zasigurno nisu zamišljali ovakav domaći debi iskusnog Nalda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi