Kako izgleda kada komentator ne shvati da je još u prenosu?
Meč Manchester City - Tottenham će se prepričavati godinama (Foto: EPA)

Zanimljiva situacija

Kako izgleda kada komentator ne shvati da je još u prenosu?

M. Šljivak

Utakmica Manchester Cityja i Tottenhama donijela je zaista nevjerovatna uzbuđenja.

Na kraju su se radovali igrači Spursa koji su u nevjerovatnoj završnici uspjeli da prođu u polufinale Lige prvaka, usprkos porazu od 4:3.

Gotovo da ne postoji čovjek koji je gledao ovaj meč, a da na kraju nje nije rekao: Je...e, kakav meč! To je jednostavno pravi opis ove utakmice, a ako ste se pitali kako komentatori vide sve nakon što se isključe iz programa, sada imate šansu da vidite.

Jedan danski komentator jednostavno nije mogao da dođe do pravih riječi. Nije znao da je još uvijek u prenosu nakon završetka utakmice i onda su mu proradile emocije.

"Je...e, kakav meč. Moram priznati da ovaj VAR čini je...e stvari", govorio je danski komentator.

Llorente sasvim iskren: Lopta me je udarila u ruku!

Velika prašina se podigla zbog pogotka kojeg je sinoć za Tottenham postigao španski napadač Fernando Llorente.

On je zabio pogodak za 4:3, što je na kraju bio i konačan rezultat utakmice, a sudija Cuneyt Čakir je priznao pogodak nakon što je pregledao snimak.

Gotovo svi su vidjeli kako je Llorentea lopta udarila u ruku prilikom postizanja gola. Da je bilo igranja rukom priznao je i španski napadač, koji je rekao:

"Ovo je bila veoma čudna utakmica", počeo je izlaganje Llorente, te je nastavio:

"Nisam vidio loptu jer je bilo dosta drugih fudbalera ispred mene. Ona me je pogodila u ruku i niz tijelo se spustila u gol", iskren je bio španski napadač.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Španac je istakao i žaljenje jer je njegov nekadašnji tim Juventus eliminisan u polufinalu od Ajaxa.

"Teško mi je pala eliminacija Juventusa. Ipak, Ajax je odigrao nevjerovatan meč i zasluženo je prošao dalje", istakao je Llorente, čovjek koji je najzaslužniji za prolaz Tottenhama u polufinale.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi