Kako izgleda porodična kuća Luke Jovića u Bijeljini?

On igra u Realu, a kuća...

Kako izgleda porodična kuća Luke Jovića u Bijeljini?

E. Škorić

Luka Jović je postao član Real Madrida, u čije redove je došao nakon sjajne sezone u dresu Eintracht Frankfurta.

Jović je prava nogometna senzacija i od njega se mnogo očekuje kada je u pitanju Real Madrid u narednoj sezoni. Nekadašnji igrač Benfice i Crvene zvezde potiče iz Bijeljine, tačnije sela Batar, gdje mu i danas žive roditelji.

Srbijanski portal espreso.rs je objavio fotografiju porodične kuće, a iz priloženog se moglo vidjeti da Lukini roditelji ne pate za velikim i skupim stvarima iako im je sin milioner. 

Oni se i dalje bave poljoprivredom, imaju i svoju prodavnicu koja se nalazi odmah pored škole. Lukin otac Milan priča kako je njegov sin bio uzoran đak, ali se nije mogao odvojiti od lopte.

"On je u djetinjstvu bio kralj. Nikad u školi nisu imali problema sa njim u smislu da psuje, da je nemiran, bezobrazan, ali su imali problem što Luka konstantno sa sobom ima loptu. Uvijek je pod klupom držao loptu pod nogama. Dok prati šta se dešava na času, uzme pa je žonglira, a onda mu je oduzmu. Čim zazvoni, on izleti na igralište i šutira. Jedan nastavnik koji mu je predavao fizičko ispričao mi je da se Luka kladio sa svim dječacima iz odjeljenja da može sa pet djevojčica u timu da pobijedi njih šestoricu. Bilo je 3:1 za Luku i djevojčice. Jasno je bilo od samog početka šta će Luka biti u životu", ispričao je Lukin otac Milan za espreso.rs.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Igračke, traktorčići, automobilčići, nikad ga to nije zanimalo. Samo mu kupiš loptu i on je srećan. Ali, lomio je čaše, prozor, pa mu mi nekad oduzmemo loptu. Međutim, snađe se on, napravi od nekoliko čarapa krpenjaču pa samo nastavi", otkrio je Lukin otac.



Top Komentari

roki-rokic
Jebo vas Jovic kao da je Maradona.Posrecilo mu se u tom Anjthrantu i sad on kao neki igrac.Vidjecete za za godinu gje ce biti u nekoj vukojebini na posudbi.Pa on Dzeki ni kopacke ne moze vezat. Vi stavljate slike od neke jebene kuce.Zabolime neka stvar jeli supa ili je vila.
8 2
GAziJA....
Izgooglajte KUCA MUHAMEDA BESICA, i bit ce vam jasno zasto je covjek SELJACINA KROZ ZIVOT I NA TERENU!!
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi