Mijatović o transferu Jovića u Real: Dovodimo zamjene, nisam siguran da ga Zidane zna...

Nekadašnji sportski direktor Reala

Mijatović o transferu Jovića u Real: Dovodimo zamjene, nisam siguran da ga Zidane zna...

Nekadašnji sportski direktor Real Madrida i junak finala Lige šampiona iz 1998. godine Predrag Mijatović za sada nije zadovoljan poslovanjem svog bivšeg kluba u prelaznom roku. 

Kraljevi su prije nekoliko dana ozvaničili dolazak Luke Jovića iz Eintrachta, ali Mijatović smatra da će on biti zamjena u narednoj sezoni te očekuje dolazak puno većih imena.

Također, poručuje da trener Zinedine Zidane nije upoznat o kvalitetima Jovića, ali podržava Srbijanca.

"Dovodimo zamjene...", počeo je Mijatović u razgovoru za El Larguero pa dodao: "Nisam baš siguran da Zidane poznaje Jovića dobro. Zidane ima puno posla".

Osvrnuo se na Jovića.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Znam Jovića vrlo dobro, on je pravi strijelac. Vrlo je mlad i morat ćemo mu dati malo vremena da se adaptira, ali radi se o igraču koji može biti koristan. Ipak, ne možete od njega očekivati 20 golova već u prvoj sezoni", kaže Mijatović.

Inače, Jović iza sebe ima sezonu karijere u Eintrachtu, a u Real je prešao za 60 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi